Hány óra van... a szerkesztőségben (1.) – avagy jön a lap, jön a lap, de hánykor feküdtünk le?


A-team, avagy Alapemberek

avramLaura: Teatrológiát végzett, most meg a dramaturgia mesteri mellett filozófiával is próbálkozik. Meg nyelvekkel. Meg fordítással. Meg fesztiválújsággal. Meg, meg...

csepeiZsolt:  A kis színész és az Oscar közötti úton van egy 1300-as Dacia személygépjárművel. Egyszer megállt egy szivarra a Kolozsvári Rádiónál, majd komótosan továbbgurult, ide: http://varoteremprojekt.wordpress.com.

bakkÁgnes: Finnugrista, színházelmész, aki jelenleg épp vallásbölcseletet hallgat. Egyelőre Budapesten úszik a szabadban, miközben fanatikus iszlámrajongó. Kedvenc mondata csak az irinai három szóból áll:
„Moszkva, Moszkva, Moszkva!”


biróRéka: Mondatokra szeret ébredni. De most nem alszik, tördel s fesztblogot (tech-)szerkeszt. 

demeterKata: Teatrológiát végzett és művtörit is nagyjából. Ne kérdezd meg tőle, hogy mi lesz, ha nagy lesz. Ami biztos: írkász és futkorász a fesztiválon.


orosRafael: A terminat teatrologia (UBB) şi îl 
interesează artele vizuale. Masterand la UBB, studii de film şi media.



vargaAnikó: A kolozsvári teatrológia szakon végzett, doktori tanulmányait Pécsett folytatta, nagyon szeret a színházról gondolkodni, és ebben a percben nem jut eszébe semmi természetesen jópofa dolog magáról.


wohlEugen: Studii: Litere şi Teatru; Domenii de activitate: Litere şi Teatru; Pasiuni: Litere şi Teatru. Se numără printre acei norocoşi care pot să facă ceea ce le place.

zsigmondAndi: Tanársegéd a BBTE Színház és Televízió Karán. Bízik az irodalomban és a színházban. Ja, és abban is, hogy lehet úgy értekezni róluk, hogy az minden szempontból jó legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése