Hány óra van... a szerkesztőségben (2.) , avagy jön a lap, jön a lap, de hánykor feküdtünk le?

B-team, avagy Bedolgozók

biróIstván: A kolozsvári Művészeti és Formatervezői Egyetemen végzett fotó szakon, civilben a Krónika napilap képszerkesztője, öt éve a K.Á.M.SZ. színházfotó-szakképző programjának résztvevője.  

bodorEmőke: A színházban a fesztlap-falvédős, kanapés sarok kivitelezője, a fesztiválszervezés lelkes ujjonca (sic!). Bábszínház-rajongó.


hausmannCecília: Színháztudomány szakon végzett, jelenleg a képzőművészeti egyetem kerámia szakán tanul. „A mileszekhanagyleszekről inkább ne, vagy ha mégis, egy konyhaasztalnál egy nagy pohár bodzaszörp mellett. Örömmel fogadom! :)”


horváthAndor: A tanár úr esszéista, műfordító, a Korunk főszerkesztő-helyettese. A kolozsvári egyetemen világirodalmat tanított. Újabb kötetei: A szent liget. Tanulmányok a görög tragédiáról, Polis, 2005; Golyóstoll. Egy értelmiségi jegyzetfüzetéből 1980—1982, Mentor, 2006; Neagu Djuvara: A románok rövid története, Koinónia, 2010 (fordítás).


majorosCsilla: Szereti megépíteni az összes lehetséges hidat. Szereti kemény fába vágni a fejszéjét, még ha a fejsze éle bele is csorbul. Szeret beszélgetni, nevetni, írogatni. A színházról-tanulás mellett rádiósként dolgozik. Ha minden jól megy, 2011-ben már friss diplomásnak mondhatja magát.


siposKrisztina: Tanult már színházat, zenélt, jelenleg belsőépítészetet tanul – próbálkozik. Azt már tudja, hogy mi nem akar lenni. Reméli, hogy a többi is kiderül.



szémanERózsa: Irodalom után színházat tanul, szavalástörténetet kutat és nyelvművel. Néha már sejti, hogy mi is lesz, ha nagy lesz.


vargyasMárta: Rengeteg jó szöveg van a Nagy Könyv(ek)ben, melyekről minden nap beszélni kellene. Rendezőként az aktuális problémafelvetések érdeklik. Abban a színházban hisz, mely egyéni prostitúciók helyett figyel, kérdez, kommunikál, pofon vág, nem ítélkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése